Aktuelt

Lyst og lett

De fleste har sikkert fått med seg at nye og sterke trender innen mat og vin øker for fullt. Vi vil drikke lysere, lettere og mer miljøvennlig. Hvitvin og rosévin øker gjennom hele året og miljøvennlige forpakninger har kommet for å bli.

6 myter om rosévin

Vi kan fastslå at rosévinssesongen er i full gang, men hva er egentlig sant om rosévin? Det finnes mange misforståelser og myter om rosévin og her er seks av de vanligste mytene.

Økologisk eleganse fra California

En av de største og viktigste faktorene i økologisk landbruk, er jordsmonnet. Når druene dyrkes økologisk og bærekraftig blir resultatet sunnere vinstokker og renere viner.

Marcelo Papa er kåret til årets vinmaker

Vi er veldig stolte av å kunngjøre at sjefsvinmaker og tekniske direktør, Marcelo Papa, har blitt kåret til årets vinmaker av vinjournalist og Master of Wine, Tim Atkin i hans "Chile 2019 Special Report".

Høstens viltkalender

Nå står viltkjøttet på menyen, med smak av det dyrene spiser: norsk natur. Det er bare å nyte høstens vilt.

Meitemark i arbeid hos Fetzer Vineyards

Hos Fetzer arbeider millarder med meitemark som renser 64 millioner liter vann årlig, og sparer miljøet for 85% mindre bruk av energi.

Råvarenes sesongkalender

Vil du ha kortreist, nydelig og billig mat, spiser du råvarene når de er i sesong.

Rosa sommer

Rosévin. Så lett kan et enkelt ord gi oss den ultimate sommerfølelsen! Vi gir deg oppskriften på sommerens Rosé Lemonade.

Taco, tamales og drikke til

I Norge er taco den soleklare fredagsfavoritten. Monse fra Monterrey i Mexico gir deg oppskrifter på taco, salsa og tamales og lover deg en fiesta for smaksløkene.

Spis & drikk 2017

3.-4. mars 2017 arrangeres Norges største mat- og vinmesse noensinne. Vi vil selvfølgelig være til stede for hyggelige samtaler om viner fra Chile, med servering av empanadas for de besøkende.