Aktuelt

Høstens viltkalender

Nå står viltkjøttet på menyen, med smak av det dyrene spiser: norsk natur. Det er bare å nyte høstens vilt.

Meitemark i arbeid hos Fetzer Vineyards

Hos Fetzer arbeider millarder med meitemark som renser 64 millioner liter vann årlig, og sparer miljøet for 85% mindre bruk av energi.

Råvarenes sesongkalender

Vil du ha kortreist, nydelig og billig mat, spiser du råvarene når de er i sesong.

Rosa sommer

Rosévin. Så lett kan et enkelt ord gi oss den ultimate sommerfølelsen! Vi gir deg oppskriften på sommerens Rosé Lemonade.

Taco, tamales og drikke til

I Norge er taco den soleklare fredagsfavoritten. Monse fra Monterrey i Mexico gir deg oppskrifter på taco, salsa og tamales og lover deg en fiesta for smaksløkene.

Spis & drikk 2017

3.-4. mars 2017 arrangeres Norges største mat- og vinmesse noensinne. Vi vil selvfølgelig være til stede for hyggelige samtaler om viner fra Chile, med servering av empanadas for de besøkende.

Ny nettside!

Velkommen til vår nye nettside!

Zinfandel – Californias signaturdrue

Zinfandel, en robust og fruktig rebell som tar deg med på en reise av smak, fra bringebær til svart pepper, nellik og lakris. Som en av de eldste og mest ærverdige vindruer, er California stolte av å kalle Zinfandel sin signaturdrue.

USA på alles lepper

Interessen for amerikansk vin øker, og Vinmonopolets utvalg av gode viner fra California blir stadig bredere og bedre. Her kan du lese mer om amerikansk vin og zinfandel, Californias signaturdrue.

Chile tar plass

Ingen tvil – flere nordmenn vil ha vin fra Chile.