Aktuelt

Chilenske vinskatter

Denne høsten lanserer chilenske Concha y Toro flere kvalitetsviner fra Chile i Bestillingsutvalget på Vinmonopolet. Feir nasjonaldagen til Chile med å prøve ut noen chilenske nyheter.

Utforsk Chile på den internasjonale Pinot Noir dagen!

Chilensk Pinot Noir er ofte saftige, fruktdrevet og aromatisk med god syre. Et perfekt valg for å feire den internasjonale Pinot Noir dagen fredag 18. august

Rosè, Frosé & Spritz

Avkjøl deg med disse super enkle og fruktige rosédrinkene i sommer. Passer like godt til hverdag som til fest. Prøv dem gjerne med en chilensk rosévin.

Sushi og chilensk Riesling: En uslåelig kombinasjon

Sushi er en favoritt blant mange. Her finner du en oppskrift på Maki sushi med laks og friske grønnsaker som er lett å lage, og som passer perfekt i sommervarmen. Vi anbefaler det med chilensk Riesling.

Crispy Chicken & amerikansk Chardonnay

Crispy Chicken & amerikansk Chardonnay - en spennende og litt annerledes kombinasjon Amerikansk Chardonnay lagret på bourbonfat er perfekt til lyst kjøtt og en ekstra god match til kylling. Så hvorfor ikke "go all american" style og prøv den til crispy chicken?

På date med Pinot Noir – det perfekte følge til Valentines!

Valentines Day nærmer seg, så hvorfor ikke date denne stadig mer populære, flotte, høyt elskede - men samtidig noe nervøse og lunefulle druen på mandag 14. februar? Vi snakker selvfølgelig om Pinot Noir fra Chile!

Syrah og Pinot Noir fra Chile til hverdagsmat

Da er det januar og hverdagen er over oss igjen. Gjør hverdagen din en sanseopplevelse! Du kan utforske både Syrah og Pinot Noir fra Chile neste gang du lager pizza, pasta eller en god gryte. Sansene settes virkelig i sving når duft av røde og mørke bær, moreller, urter, krydder og lakris inntar kjøkkenet.

Ta burgeren til nye høyder bourbonlagret zinfandel fra California

Burger og rødvin i kombinasjon? Bourbonlagret zinfandel fra California tar biffburgeren til nye høyder. –De tre "S'ene" søtt, salt og sprøtt er min matfilosofi, også når jeg lager hamburger som skal gå til en god, amerikansk rødvin.          

Imponer med krabbe og amerikansk Chardonnay

  ENDELIG KRABBESESONG!   Mørkere kvelder er synonymt med at krabbene smaker enda bedre! Krabbesesongen, som når høyden i september/oktober, er nå...

St. Hansaften med reker og chilensk rosé

En forfriskende rosévin med duft av blomster og smak av nektariner og rød grapefrukt. Ung, frisk og fruktig. Passer godt som terrassevin.