Aktuelt

Crispy Chicken & amerikansk Chardonnay - en spennende og litt annerledes kombinasjon Amerikansk Chardonnay lagret på bourbonfat er perfekt til lyst kjøtt og en ekstra god match til kylling. Så hvorfor ikke "go all american" style og prøv den til crispy chicken?

På date med Pinot Noir – det perfekte følge til Valentines!

Valentines Day nærmer seg, så hvorfor ikke date denne stadig mer populære, flotte, høyt elskede - men samtidig noe nervøse og lunefulle druen på mandag 14. februar? Vi snakker selvfølgelig om Pinot Noir fra Chile!

Syrah og Pinot Noir fra Chile til hverdagsmat

Da er det januar og hverdagen er over oss igjen. Gjør hverdagen din en sanseopplevelse! Du kan utforske både Syrah og Pinot Noir fra Chile neste gang du lager pizza, pasta eller en god gryte. Sansene settes virkelig i sving når duft av røde og mørke bær, moreller, urter, krydder og lakris inntar kjøkkenet.

Ta burgeren til nye høyder bourbonlagret zinfandel fra California

Burger og rødvin i kombinasjon? Bourbonlagret zinfandel fra California tar biffburgeren til nye høyder. –De tre "S'ene" søtt, salt og sprøtt er min matfilosofi, også når jeg lager hamburger som skal gå til en god, amerikansk rødvin.          

Imponer med krabbe og amerikansk Chardonnay

  ENDELIG KRABBESESONG!   Mørkere kvelder er synonymt med at krabbene smaker enda bedre! Krabbesesongen, som når høyden i september/oktober, er nå...

St. Hansaften med reker og chilensk rosé

En forfriskende rosévin med duft av blomster og smak av nektariner og rød grapefrukt. Ung, frisk og fruktig. Passer godt som terrassevin.

Superspennende 17. mai salat!

Våren her er, solen titter frem og 17. mai nærmer seg med stormskritt. Det blir en annerledes 17. i år, men la oss gjøre det beste ut av det og bruke litt tid på å planlegge mat og drikke til den store dagen.

Pink Different på Den Store Grilldagen

8. mai 2021 børster vi støvet av grillen og flammer opp. Det er nemlig Den Store Grilldagen! Og i år skal denne...

Pink Different

Tenk nytt om rosévin fra Chile! Prøv deg frem og kombiner rosa vin til grillmaten i sommer. Vi tror at både du og gjestene dine vil bli positivt overrasket! Rosévin er tøffere enn sitt rykte og passer til mer enn bare jålete og fisefin fingermat. Til sommerens grillmat – med flammer og røyk – er rosa viner et friskt og deilig innslag.

Pink Devil Negronish

Tenk nytt. Smak noe nytt. Eksperimenter i hjemmebaren med helt nye drinkoppskrifter og rosévin fra Chile. Chilensk vin med djevelsk sjel, som er tøffere enn sitt rykte og passer til mer enn bare jålete og fisefin fingermat. Rosévin er faktisk mer enn en «kosevin for snille piker på terrassen».