Pink Kraken Spritzer

Summertime is spritzertime! Endelig kom sola frem og fyrte opp livsflammen i oss nordmenn igjen. Ikke ett sekund for tidlig, for å si det sånn. Og nå som Coronaen også er på tilbakegang strømmer vi ut i hagene og samler oss for den første skikkelige festen på over ett år. Deilig! Og for alle dere hjemmebartendere og rosévinselskere der ute, som liker å teste ut nye ting og ideer, tar vi spritzerdrinken ett steg videre – til et visuelt mesterverk av en smaksbombe. Enkel å lage – deilig i smak! Med denne lekre, forfriskende drinken med chilensk rosé blir du sjefen på sommerfesten. Enjoy!

 

Med chilensk rosévin tar vi opp kampen mot rosévinens uskyldige rykte. På tide, spør du oss! Rosévin er faktisk mer enn en «kosevin for snille piker på terrassen». Pink Different med Pink Kraken Spritzer, skapt av Tommy Gomez – vår rocka cocktailmagiker og annerledes-tenker.

 

Bartender Tommy Gomez
– Originalen er verdt mer enn kopien

For å oppsummere kort – Tommy er ikke som alle andre. Han lager heller ikke drinker som alle andre. Han kjeder seg ihjel av det typiske. Tommy er ujålete og gir f… i hva alle andre mener. Han er barsjef, restaurantsjef, skuespiller, musiker, modell og hobbybotaniker.

Tommys mantra er å overraske. Vekke livsgleden i folk. Få folk opp av sofaen. Ingen dag skal være lik og livet skal være gøy og nytes – til dagen du ligger seks fot under! Altså, helt perfekt for Pink Different og rosévin fra Chile. Du har én jobb! Twist huet og lag drinker folk ikke glemmer med det første. Ok, sa Tommy! Let’s do this!

Pink Kraken Spritzer

Release the Kraken! Tommys Pink Kraken Spritzer er hakket råere enn den normale drinken du pleier å få servert. Med sjøuhyret (grillet blekksprutarm) skvulpende i overflaten får du garantert skravla – og humøret – i gang blant folka i hagen din. En fest i kjeften og for øynene.

Oppskrift

 • 2 cl Aperol
 • 1 cl Chartreuse eller absint
 • 10 cl Rosévin
 • Ingefærøl
 • Isbiter
 • Garnityr: Grillet blekksprutarm for en heftig visuell opplevelse.
  Rød grapefrukt og salvie fungerer også.

 

Finn frem et stort glass med stett og ha i Aperol og Chartreuse. Fyll så glasset helt opp med isbiter. Deretter fyller du glasset med rosévin, helt til du har igjen 1-2 cm til kanten. Rør så rundt før du topper drinken med ingefærøl. Pynt med grillet blekksprut – Release the Kraken!

Casillero del Diablo Rosé BIB

379,90 kr / 300 cl / Bestillingsutvalg

 • Rosé
 • Chile
 • 2021
Smak og duft av jordbær, appelsin, grapefrukt og lette toner av urter som rosmarin og basilikum. Tørr stil med medium syre og slank avslutning. Lettdrikkelig og ukomplisert

Passer til salater eller til grillet kylling og kalkun. Perfekt til grillet laks, scampi, reker, sjøkreps og ikke minst blekksprut.

Casillero del Diablo Rosé

119,90 kr / 75 cl / Bestillingsutvalg

 • Rosé
 • Chile
 • 2021
Aromatisk duft av bringebær, bjørnebær og sitrus. Smaken er også preget av røde bær og med et hint av urter. Modne bringebær med litt sødme i avslutningen.

Reke- eller kyllingsalat, eller som følge til spicy wraps og pastaretter med laks og skalldyr. Passer også som aperitiff og terrassevin.