Oppskrifter

Ribbe

Julen nærmer seg raskt nå og det er mange av oss som gleder seg til juleribbe og sprøstekt svor. Her får du oppskriften på hvordan du får til en perfekt ribbe og hvilken vin som passer til.

Gratinert nachos med habanero og jalapeño

Løft tacomiddagen til nye høyder med denne spennende taco-oppskriften med gratinerte nachos, basert på den kule krydderserien Broken Taco.

Chorizotaco med eple og mango

Imponer venner og familie med spennende taco-oppskrifter basert på den kule krydderserien Broken Taco. Her følger oppskriften på din nye taco-middag!

Kyllingtortilla med Salsa Verde og ananas

Taco er en klassiker som kan varieres i det uendelige. Med denne oppskriften kan du imponere venner og familie med saftig kylling, Salsa Verde og ananas i en herlig miks!

Risoni med chiliolje

Denne krabberetten passer utmerket til kveldskos eller når du ønsker å imponere venner. Den er enkel å lage og tar kun 40 min. Chili, koriander og lime gjør dette til en smakfull rett med snert i.

Krabbesalat på rugbrødchips

Krabbesalat er ypperlig å servere som fingermat når gjestene ankommer. En herlig sunn, liten smaksbombe av friske urter, krabbe og rugbrød-chips.

Empanadas på grillen

Empanadas fins i mange varianter, her er en veldig god variant du også lett kan tilberede på grillen.

Ytrefilet på grillen

Ytrefilet av storfe er perfekt grillmat når du skal grille til mange. Med enkelt tilbehør som grillede grønnsaker og en deilig barbecue saus, kan du stresse ned med tilberedningen og nyte det fine grillværet i stedet.

Hvitvinsdampede blåskjell

Nå er sommeren her og hva er vel bedre enn hvitvinsdampede blåskjell og noe forfriskende i glasset. Her er en deilig og enkel oppskrift du lager på bare noen få minutter.

Rosé Sangria med jordbær og mynte

Her er en nydelig oppskrift på en forfriskende Rosé Sangria du lett kan lage i vår- og sommervarmen.