Oppskrifter

Chilenske Empanadas

Det chilenske kjøkken er en blanding av urbefolkningens gamle tradisjoner og den europeiske koloniseringen. Empanadas ble brakt til Sør-Amerika av spanske kolonister,...

Chilenske kyllingspyd med Polenta

Grillspyd er sunn og lettvint grillmat og kan varieres i det uendelige. Her får du tips til noen deilige chilenske grillspyd du kan lage på grillen i sommer.

Grillet lammecarré med løkpuré og Malbec-saus

I samarbeid med kjøkkensjef Marcos Oscar Scorza har vi utarbeidet noen spennende oppskrifter med inspirasjon fra Argentina som passer godt sammen med Argentinas verdenskjente Malbec-viner.

Grillet lammefilet med persillerotpuré og syltet asparges

Til påskelammet er Malbec-viner et perfekt følge, og i samarbeid med kjøkkensjef Marcos Oscar Scorza har vi utarbeidet noen spennende oppskrifter med inspirasjon fra Argentina.

Pannestekt entrecôte med pepper- og blåmuggostsmør

Malbec-druen er som skapt for en god matopplevelse, og en liten hemmelighet er at Malbec også fungerer utrolig godt sammen med pepper, salvie, kremet soppsaus og blåmuggost.

Kalkunbryst i parmaskinke

Malbec-druen har som oftest modne og myke tanniner, og den passer derfor spesielt godt til magert rødt kjøtt og lysere kjøtt som kalkun og svin.

Ribbe

Julen nærmer seg raskt nå og det er mange av oss som gleder seg til juleribbe og sprøstekt svor. Her får du oppskriften på hvordan du får til en perfekt ribbe og hvilken vin som passer til.

Gratinert nachos med habanero og jalapeño

Løft tacomiddagen til nye høyder med denne spennende taco-oppskriften med gratinerte nachos, basert på den kule krydderserien Broken Taco.

Chorizotaco med eple og mango

Imponer venner og familie med spennende taco-oppskrifter basert på den kule krydderserien Broken Taco. Her følger oppskriften på din nye taco-middag!

Kyllingtortilla med Salsa Verde og ananas

Taco er en klassiker som kan varieres i det uendelige. Med denne oppskriften kan du imponere venner og familie med saftig kylling, Salsa Verde og ananas i en herlig miks!